lunes, 2 de enero de 2017

02/01/2017 RESULTAT per Lupe Serrano

Semblava difícil però, al final el projecte, ha estat un èxit 😅 Hem tingut bones valoracions respecte als continguts, la presentació i, en conjunt, estic satisfeta del RESULTAT.

Per contra, em sap greu no poder tenir la mateixa apreciació respecte al treball que hem fet com a GRUP. Si, dic 'grup' expressament, doncs no hem estat un equip. No hem sabut més. Hem tingut tooots els conflictes que pot tenir un equip 😥 i he recordat aquest vídeo d'en Xesco Espar on comenta els valors que hem d'asumir les persones en el treball en equip i defineix l'equació del rendiment excel·lent de l'equip. Els cinc valors que cita son:

  1. Generositat
  2. Humiltat
  3. Confiança
  4. Entusiasme
  5. i Compromís

M'agrada que les primeres paraules siguin sobre la gran dificultad que és treballar en equip... és un 'consuelo de tontos', però serveix una mica... 😉

A nosaltres ens ha faltat entusiasme, i això ha fet que els altres valors tampoc hagin estat presents... és una cadena, que ha fet que no s'hagi donat la màgia de la que parla Xesco en el seu interessant vídeo (el deixo aquí per qui el vulgui veure):


Fuente: https://www.youtube.com/watch?v=7Bt40B-UT3I&t=842s



Tot i això, l'equació ha acabat sortint bé, penso que degut a que el component de Talent individual del grup era prou alt. 

Lamento, tanmateix, no haver gaudit tant com hauria volgut del camí, i que aquests no hagi estat més agradable i enriquidor a nivell de valors, cooperació i col·laboració entre tots.


Fuente: http://bookboon.com/blog/2013/05/project-launch-stage-how-to-get-a-project-properly-running/

No hay comentarios:

Publicar un comentario